VSM 2010

Bilderna från VSM 11 och 13 juni 2010 finns nu att se i Bildarkivet.

Göteborgs skärgård

Hej och god fortsättning på det nya året!

Idag var jag iväg med kameran för första gången 2018. Det blev en kort tur ut i Göteborgs skärgård där vi började med Öckerö. Klipporna i välbesökta Hummerviken var kraftigt isbelagda, så vi åkte ganska snabbt vidare till Hönö Klåva. Efter någon halvtimme tog vi oss istället ut till södra delen av Fotö där vi stannade tills solen gick ner. Bilderna från eftermiddagen finns nu att se i portfolion under Landskap.

År 2018

Bilder från utställningen på Blommeröd 2010 finns nu att se i arkivet. Bilder från senare fotograferingar kommer inom kort.

Jag vill även passa på att dela mina tankar om 2018 med er som besöker webbplatsen. Som några av er kanske har märkt har jag trappat ner med fotograferingen ganska kraftigt de senaste åren, samtidigt som jag har hoppat mellan diverse motiv i perioder. Jag har under den senaste tiden försökt tänka igenom detta och vad det är jag vill göra med min fotografering. Det har pendlat mellan att ta upp hästfotograferingen igen och att bli mer aktiv med kust- samt makrofotografering. Ni kan nog förvänta er lite kustbilder inom några veckor då jag planerar att åka ut till kusten så fort det slutar regna. Gällande hästfotograferingen kommer jag att, om allt går som planerat, fotografera den första tävlingen i början av april. Det blir egentligen första tävlingen sedan 2012 och kan säga att jag ser fram emot det. Kommer att uppdatera med mer information när det börjar närma sig.

God fortsättning på det nya året!

Bilder från Buhuscupen/Vårcupen 2010

Bilderna som fotograferades under Bohuscupen / Vårcupen i gymkhana 25 april 2010 finns nu att se i Bildarkivet. Fler bilder från senare fotograferingar kommer inom några dagar.

Bildarkivet uppdaterat

Bilder från Par-SM i gymkhana 2009 samt hingstsläppet på Bassholmen 2010 har publicerats i bildarkivet.

Uppdaterat bildarkiv

Fler bilder har dykt upp från utställningen på Blommeröd, körtävlingen på Tjolöholm samt hopptävlingen på Ale-Jennylunds RK. Bilderna från Par-SM i gymkhana samt hingst- och saluvisningen på Stall Tofta kommer publiceras inom kort.

Nya bilder i Bildarkivet

Det har under dagen publicerats bilder från Vaengur Vår 25 april 2009, VSM 30 maj 2009 och Welshutställning 28 juni 2009.

Pepino PRE 2009

Bilderna från hingstvisningen hos Pepino PRE 2009 finns nu att se i bildarkivet.

Par-SM i gymkhana 2008

Bilderna från Par-SM i gymkhana på Tippen 2008 finns nu att se i bildarkivet.

Sida 1 av 212